Zadnji poletni petek, 21. 9.  2018,  so se podjetnice v sklopu projekta »regioWIN« srečale v Panonski vasi v Tešanovcih. Skupaj s  predstavniki partnerskih organizacij se nas je zbralo kar 57.

Na čezmejni delavnici so podjetnice imele čudovito priložnost spoznavanja, povezovanja in izmenjave izkušenj.  Delavnico je vodila mag. Nastja  Mulej, delo pa je bilo kreativno in ustvarjalno in je omogočalo neposredno komunikacijo posameznice z vsemi prisotnimi podjetnicami (T3.4.2 – CB WS).

Na dogodku se nam je pridružila tudi Isabella Obrist, podjetnica iz Francije, ki si na področju zdravja in gastronomije želi sodelovati in povezovati s podjetnicami iz Avstrije in Slovenije. Njena predstavitev je spodbudila kar nekaj možnosti internacionalizacije – skupnega nastopa podjetnic na tretjem trgu (T3.2.2 – kooperacijsko sodelovanje).

Sproščeno vzdušje in nova znanstva so pripeljala do novih čezmejnih povezav, ki so jih podjetnice potrdile s podpisi o nameri za sodelovanje (T3.2.1 – CB B2B dogodek).

Ob koncu dneva smo se s podjetnico Jasmino Passero Sotošek odpravili še na ogled Posestva Passero, kjer so zainteresirane udeleženke spoznale način delovanja posestva in izdelavo čokoladnih izdelkov. Razšli smo se  s čokolado na ustih in s kopico novih idej za povezovanje (T3.1.2-CB FFT).